Home
  • Home
  • 100 årig veteran på Transport 2015
dummy

100 årig veteran på Transport 2015

4 februar 2015 Musiknyt


Fra en støvet papkasse til transportmessen. Den vej tog en af de i alt 30 biler, der udstilles på veteranbiludstillingen ”Transport gennem tiden”, som er en del af Transport 2015, der finder sted 19.-22. marts 2015 i MCH Messecenter Herning.Ford T

Convoy Buddy med kasserer Claus Filipsen i spidsen har haft ansvaret for veteranbiludstillingen ”Transport gennem tiden”, og arbejdet med at finde bilerne til udstillingen har allerede fremkaldt mange gode historier.

– Vi havde jo talt om, at det kunne være sjovt, hvis vi kunne samle biler gennem 100 år, og da vi så finder denne Ford T fra 1915, som samtidig har så god en historie, så var det prikken over i’et, fortæller Claus Filipsen og understreger, at der er biler i alle aldre, og hver med deres unikke historie, som i virkeligheden er det, der fuldender oplevelsen på veteranbiludstillingen.

RC Trucks rykker ind fra hele Norden

De små fjernstyrede lastbiler kommer også i rampelyset på Transport 2015.

– Vi har fået lov til at udfolde os på transportmessen, og målet er derfor at samle danske og skandinaviske klubber til et kæmpe RC træf. Allerede nu har vi overvældende mange tilmeldinger, så vi glæder os, lyder det fra Jesper Andersen, en af de tre RC-entusiaster, som står for aktiviteten.