Home
  • Home
  • 19.585 besøgende jagtede tilbud på Outlet-Messen i MCH
dummy

19.585 besøgende jagtede tilbud på Outlet-Messen i MCH

29 oktober 2014 Musiknyt


Foto Outlet-Messen

 

Den 12. udgave af Danmarks største outletmesse blev igen et tilløbsstykke. Der var både flere besøgende og flere udstillere.

 

Efterårets outletmesse i MCH Messecenter Herning i weekenden havde ramt helt plet med at gøre noget ekstra for de mandlige gæster. Messens Menscorner var stedet, hvor far kunne stoppe, når mor skulle shoppe. Det benyttede herrerne sig af.

 

Martin Rasmussen, trælastdirektør ved STARK Herning og Ikast, glæder sig over et par travle dage med et godt salg, og han er ikke i tvivl om, at STARK skal på messe igen:

 

– Det fungerede rigtig fint med en del til mændene. Det betyder noget, at man kan få varen i hånden og prøve den – og det virkede. Vi har solgt mange store maskiner og pakker, siger Martin Rasmussen, som også roser messen for en ”ekstremt professionel afvikling”.

 

Der var både flere gæster og flere udstillere på efterårsmessen end på forårsmessen i år. I alt 186 udstillere mod 154 i april og 19.585 besøgende mod 18.880 på forårets messe.

 

Næste udgave af Outlet-Messen åbner dørene i weekenden den 25.-26. april 2015, hvor der igen bliver adskillige messehaller tætpakket med gode tilbud.