Home
  • Home
  • 6 nye kontraktspillere i RIF
dummy

6 nye kontraktspillere i RIF

9 januar 2015 Musiknyt


rif-spillere

Siden Ringkøbing Fodbold blev godkendt som kontraktklub har der været travlt i kulissen. Klubben har således tegnet kontrakter med 6 spillere og forventer at hente en eller 2 yderligere i løbet af januar måned.

I første omgang drejer det  sig om Lennard Lauridsen, Michael Jacobsen, Kevin Mendoza, Mads Steffens, Ercin Cakir og Jacob Andersen, der alle har fået kontraktlængde op til 2 år.

”Det har været vigtigt for os at tilknytte udefra kommende faste stamspillere med en kontrakt”, lyder det fra Sportsudvalget i klubben. ”Øvrige spillere indgår i en bonusaftale, som også har været gældende tidligere. Som klub er vi jo ikke blevet rigere af at få kontraktstatus, så det har aldrig været vores hensigt at lave kontrakter for alle i førsteholdstruppen. Til gengæld har vi nu mulighed for også at leje spillere eller indgå player sponsorater, hvis der skulle dukke noget ekstraordinært op”.

For Ringkøbing drejer det sig primært om at kvalificere sig til næste sæsons nye 2. divisions struktur, og konkurrencen om de pladser er hård. Derfor er klubben også indstillet på at forstærke sig yderligere i bestræbelserne på at opfylde målsætningen.

Foto: Ringkøbing Fodbold