Home
  • Home
  • Ace Of Base udgiver nyt album – Hidden Gems ude 6. marts
dummy

Ace Of Base udgiver nyt album – Hidden Gems ude 6. marts

26 februar 2015 Musiknyt


Ace of Base fejrer i år 20-års jubilæum siden de lå nr. 1 på US Billboard charts med debutalbummet, The Sign. Dette fejres nu med udgivelsen af en samling tidligere uudgivne tracks samt sjældne alternative versioner.ace of base

Rygterne har svirret i fan chat-rummene om at Jonas Berggren har siddet på et bjerg af uudgivent materiale – og de er såmænd sande.

Vi er stolte af at kunne annoncere udgivelsen af Ace of Base – Hidden Gems. Allbummet dykker dybt ned i skatkammeret og hiver tidligere uhørte tracks ud fra forskellige æraer af bandets omfattende karriere, og forbinder dette med sjældne b-sider og bonus tracks. Numrene er udvalgt af Jonas Berggren og Ulf Ekberg fra Ace of Base.

Debuten har rundet 25.000.000 solgte
Men det er ikke det eneste, Ace of Base har at fejre i øjeblikket. Ud over at være den første gruppe nogensinde, der har haft et debut #1 album og en debut #1 single på samme tid på the US Billboard charts, har bandet for nylig modtaget en multi-platin plade for 25 millioner solgte kopier af debutalbummet, The Sign/Happy Nation.

I januar 2015 udgav Playground Music desuden remastrede versioner af de første fire albums digitalt i hele verden, hver med tidligere uudgivne bonustracks fra samme kiste, der nu bringer Hidden Gems.

Hidden Gems udkommer 6. marts 2015 på CD, dobbelt-LP samt digitalt og
Jonas Berggren og Ulf Ekberg er nu tilgængelige for interviews.