Home
  • Home
  • Ambitiøs spiller krydser Storebælt

Ambitiøs spiller krydser Storebælt

25 april 2013 Nyheder


Amanda Brogaard skifter til Ringkøbing Håndbold fra Roskilde Håndbold for de kommende to sæsoner

Ringkøbing Håndbold kan til den kommende sæson byde velkommen til endnu en spiller, der er klar til at sætte turbo på sin udvikling i Ringkøbing Håndbold.

Amanda Brogaard er netop fyldt 20 år, hun kommer fra Holbæk og har spillet i Roskilde Håndbold de seneste syv sæsoner. Men til sommer, når hun bliver færdig på gymnasiet, krydser hun Storebælt og vil sætte endnu mere fokus på sin håndboldkarriere.
– Det bliver da svært at sige farvel til Roskilde, hvor jeg har haft mange gode oplevelser, men jeg har også tænkt meget over, at jeg begyndte at trænge til nye udfordringer, og dem vil jeg helt sikkert få i Ringkøbing Håndbold. Jeg har hørt meget godt om klubben, og jeg har også et rigtig godt indtryk af Allan Heine som en træner, der er rigtig god til at udvikle den enkelte spiller, siger Amanda Brogaard, der også havde en rigtig vigtig samtale med en anden spiller, der har sagt på gensyn til familie og venner på Sjælland for at spille i Ringkøbing Håndbold. Det var nemlig Janne Brandt Andersen.
– Hun fortalte, at det da har været en stor omvæltning, men fortalte også meget godt om træningsmiljøet og hvordan, det har udviklet hende blandt andet meget på det fysiske område. Så det var rigtig godt at høre, og det var med til at bekræfte mig i, at det er den rigtige beslutning, siger Amanda Brogaard, der også vil bosætte sig i Ringkøbing.

I Ringkøbing Håndbold er hun set som en spiller, der har masser af potentiale, der kan arbejdes med, men samtidig også som en spiller med mange muligheder.
– Hun har et åbenlyst talent, som det bliver spændende at arbejde med og udvikle på. Hun er en ambitiøs pige, der er klar til at investere i sin udvikling. Det er et stort skridt at flytte langt væk hjemmefra, men det viser også, at hun virkelig er dedikeret til at gøre det rigtige for at blive en bedre håndboldspiller, siger Jan-Ole Kristensen, der vurderer, at Amanda Brogaard kan fungere på alle positioner i bagkæden og også kan være et fint supplement på venstre fløj.