Home
  • Home
  • Amerikaner med dybe gospel-rødder til Hvide Sande
dummy

Amerikaner med dybe gospel-rødder til Hvide Sande

19 januar 2015 Musiknyt


Claes Wegener

Når Hvide Sande Gospelfestival i slutningen af februar igen byder til gospel-weekend, bliver det med en solist, der i dén grad er født og opvokset med gospel.   

Amerikanske Al Campos’ far var prædikant, hans mor sang gospel, og han blev opdraget med gospelsang i kirken hjemme i Los Angeles. Her begyndte Al Campos at synge i sit første gospelkor i en alder af 11, og han har forsat med at komponere, spille og synge gospel.
Siden 1990 har Al Campos sammen med sin danske hustru boet i København, hvor han er trompetist, sanger, komponist, producer, sangpædagog og underviser. Rødderne er dybt begravet i gospel, men han optræder også genrer som soul, jazz , funk og salsa.
Initiativgruppen bag Hvide Sande Gospelfestival glæder sig til at præsentere Al Campos på vestkysten:

”Hvide Sande Gospelfestival er med til at sætte Hvide Sande på landkortet, og samtidig er festivalen også med at til at give indbyggerne i Hvide Sande og omegn en unik oplevelse, som ellers kun er mulig i landets større byer”, siger Jens Nicolai Vejlgaard fra initiativgruppen.
Han forventer, at der som de foregående fem år med gospelfestival i Hvide Sande vil være stor opbakning til både selve festivalen, der strækker sig over tre dage, samt den offentlige koncert i Klittens Menighedshus, der slutter festivalen søndag den 22. Februar.
Festivalen den 20.-22. februar vil igen i år blive ledet af Claes Wegener, der regnes som en af landets dygtigste gospel-instruktører:
”Claes Wegener har været en fast holdepunkt i festivalen. Alle, som har lyst til at synge, er velkomne, uanset om man er en erfaren sanger eller aldrig før har sunget i kor”, siger Jens Nicolai Vejlgaard.

Yderligere informationer:
Jens Nicolai Vejlgaard, tlf. 97311014 / 20211025

hvidesandegospelfestival.dk
Initiativgruppen består i 2015 af Ann Malene Vejgaard, Louise Enevoldsen, Sonja Hoff Pedersen, Jette Muff, Helle Dalsgaard Pedersen samt Jens Nicolai Vejlgaard.

Foto: hvidesandegospelfestival.dk