Home
  • Home
  • Anita Christiansen fra Hee vandt Miele vaskemaskine fra Jens Byskov

Anita Christiansen fra Hee vandt Miele vaskemaskine fra Jens Byskov

4 juli 2013 Nyheder


Det var en glad Anita Christiansen fra Hee, der kunne hente sin helt nye Miele vaskemaskine hos Jens Byskov i Ringkøbing. Maskinen vandt hun i en konkurrence på Radio Max.

– Det var min mand, der hørte om konkurrencen på Radio Max, da han var ude at køre. Han ringede hjem og sagde, at jeg straks skulle ringe ind og være med i konkurrencen. Vi ville begge gerne have skiftet vores gamle vaskemaskine ud, der i øvrigt synger på sidste vers, fortæller Anita Christensen.

Troede det var telefonfis

Anita troede dog ikke helt på manden, da han sagde, at man skulle ringe til Radio Max og stikke telefonrøret hen til den larmende vaskemaskine. Hun troede, at det var en joke, men ringede alligevel op. Det opkald gav pote!

– En morgen i vores sommerferie i Grækenland ringede telefonen, og så var jeg direkte igennem på Radio Max. Jeg blev selvfølgelig vildt glad, da jeg fandt ud af, at jeg havde vundet, fortæller den glade vinder.

Konkurrence gav anledning til mange sjove debatter

Efterfølgende har Radio Max fået mange positive tilkendegivelser på konkurrencen.

– Fra en arbejdsplads sendte de en SMS til studiet, at de livligt havde diskuteret, hvem der havde den ældste vaskemaskine. “Vinderen” af diskussionen var en medarbejder med en gammel Atlas-vaskemaskine fra 1980, og hun ville da overveje at kigge forbi Jens Byskov for at få den skiftet ud, fortæller Morten Krarup Nielsen fra Radio Max.

Her står den glade vinder sammen med John Larsen fra Jens Byskov

Her står den glade vinder sammen med John Larsen fra Jens Byskov