Home
  • Home
  • 4 Lokale bagere støtter “Bag så det batter”

4 Lokale bagere støtter “Bag så det batter”

26 november 2014 Musiknyt


bagsådetbatter

Sidste års vinder af Den Store Bagedyst, Annemette Voss, har sammen med GuldBageren udviklet en ny, lækker julekage med hvid chokolade og tranebær.

Hos de lokale GuldBagere i Søndervig, Ringkøbing, Skjern og Videbæk og alle landets andre GuldBagere kan man fra den 27. november købe en helt ny julekage – og samtidig støtte kampagnen ’Bag Så Det Batter’. For hver solgt julekage går 5 kroner direkte til Folkekirkens Nødhjælp.

Opskriften på kagen er udviklet i et unikt samarbejde mellem GuldBageren og Annemette Voss, som i 2013 vandt Den Store Bagedyst på DR og nu er én af bagestjernerne i den nye, store kampagne.

Om kagen fortæller Annemette:

– Jeg har valgt at lave en julekage med hvid chokolade, tranebær og krydderier, da smagen minder mig om varme stunder ved pejsen, juletraditioner og dansk hygge, når det er bedst. En kop krydret lakridste komplimenterer smagen fantastisk. Velbekomme.

I den krydrede julekage er der ud over tranebær også valnødder, og på toppen en velsmagende ostecreme.

Den sælges fra den 27. november, prisen er 49,00 kroner, og 5 kroner heraf går til Folkekirkens Nødhjælp.

Der findes mere end 70 GuldBagere fordelt over hele landet, så der er rig mulighed for at få fingrene i den lækre, nye julekage i hele december.

Se alle butikker her