Home
  • Home
  • Betina Kjær tilbage i den blå TFGF-trøje
dummy

Betina Kjær tilbage i den blå TFGF-trøje

7 januar 2015 Musiknyt


tfgf_logo

Der har været lidt rokeringer i truppen i TFGF Håndbold hen over nytåret. Klubben har måttet sige farvel til Signe Hald, der ikke kunne forene det at afslutte gymnasiet i Viborg og hverdagen generelt, med at skulle køre til Tarm og træne og spille.
– Det er vi selvfølgelig kede af, da Signe har været en markant profil for os i 1. halvdel af sæsonen, men vi har også forståelse for, at hverdagen skal hænge sammen. Vi ønsker Signe al mulig held og lykke fremover lyder det i en pressemeddelelse fra klubben-

Ind i truppen træder en gammel kending – Betina Kjær som oprindeligt kommer fra Tarm – hun trækker den blå trøje på igen og gør sæsonen færdig i TFGF Håndbold.

Betina har boet i Holstebro i en del år og har spillet håndbold på højeste niveau både i TTH og RH i mange år. Hendes kontakt med TTH udløb ved årsskiftet og hun har således mulighed for at hjælpe hendes barndomsklub i bestræbelserne på at få flere point på kontoen i resten af sæsonen.

”Vi er rigtig glade for at Betina har sagt ja til at spille i TFGF Håndbold. Vi har været meget presset på skader i specielt bagkæden, ligesom vi har været udfordret på rutinen, specielt når kampene skulle afgøres. Det får vi med Betina, som har spillet mange kampe mod de bedste og vil være en klar forstærkning af vores trup”, siger træner Jan-Ole Kristensen.

Han fortsætter, ”det er ikke således at vi tænker at Betina skal komme og redde sæsonen for os, men hun kan blive en vigtig brik i bestræbelserne på at vinde nogle af de lige kampe. Det er naturligvis vigtigt, at alle andre fortsat byder ind med alt det de har gjort indtil nu, og så håber vi at Betinas rutine og taktiske forståelse for spillet, kan være med til at der kommer flere point på kontoen”.

Betina er klar til at trække i den blå trøje igen på udebane mod Rødovre 18.01.