Home
  • Home
  • Bryan Adams kommer til Danmark og giver tre koncerter
dummy

Bryan Adams kommer til Danmark og giver tre koncerter

18 december 2014 Musiknyt


Bryan Adams giver 3 arenakoncerter på dansk grund, når han gæster Frederikshavn, Aarhus og København som led i 

30-årsjubilæet for sit ”Reckless” album.

 

Den grammyvindende rocklegende Bryan Adams har gennem hele sin glorværdige karriere skabt en massiv og trofast dansk fanskar

bryan adams

e med flere udsolgte koncerter til følge. Her kan blandt andet nævnes den anmelderroste koncert på Bøgescenen til Smukfest ’12, der kastede 5 stjerner af sig i BT. Nu vender den canadiske multikunstner tilbage sammen med sit band for at fejre 30-året for udgivelsen af det grammynominerede og historiske album ’Reckless’.

Bryan Adams’ fjerde album ’Reckless’ udkom på hans 25 års fødselsdag, og er det første album af en canadisk sanger, der opnåede 1 million solgte eksemplarer i hjemlandet. Albummet er solgt i mere end 12 millioner eksemplarer på verdensplan, hvoraf alle 6 singler strøg til tops i USA, hvilket kun Michael Jackson og Bruce Springsteen dengang havde opnået.

Blandt albummets udødelige klassikere kan nævnes ”Run to You”, ”Somebody”, ”Heaven”, ”Summer of ’69” og ”It’s Only Love”, hvor sidstnævnte er en duet med den uforlignelige rock-mama Tina Turner. Alle disse klassikere samt Bryan Adams’ mange andre kæmpehits, såsom ”(Everything I Do) I Do It for You” og ”All For Love”, kan opleves live, når han til marts fejrer 30-års jubilæet for udgivelsen af ’Reckless’ i Frederikshavn, Aarhus og København.

Bryan Adams har siden 13. november turneret med sin ”Reckless 30th Anniversary Tour” med udsolgte shows i Storbritannien og det øvrige Europa, så der venter uden tvivl det danske publikum tre storslåede aftener i selskab med én af rockhistoriens bedst sælgende musikere.
”RECKLESS 30TH ANNIVERSARY TOUR”
ARENA NORD, FREDERIKSHAVN – 17. MARTS
BILLETSALGET STARTER: Torsdag 18. december kl. 10
BILLETPRISER FRA: 595,- + gebyr
BILLETSALG: Arenanord.dk / 96 201 050

NRGi ARENA, AARHUS – 18. MARTS
BILLETSALGET STARTER: Torsdag 18. december kl. 10
BILLETPRISER FRA: 575,- + gebyr
BILLETSALG: Musikhusetaarhus.dk / 89 404 040 & Parkarena.dk / 89 386 000

FORUM, KØBENHAVN – 19. MARTS
BILLETSALGET STARTER: Torsdag 18. december kl. 10
BILLETPRIS: 465,- + gebyr
BILLETSALG: Billetlugen.dk / 70 263 267