Home
  • Home
  • Burhan G hitter på svensk – og på Radio Max
dummy

Burhan G hitter på svensk – og på Radio Max

6 november 2014 Musiknyt


På “Kærlighed & Krig” gæstes Burhan G, af den svenske sangerinde, Molly Sandén. En kombination, som danskerne er vilde med og sender singlen i top 3 på charten.

burhan G og Molly
“Kærlighed & Krig” starter hvor den gode sommer “Karma” slap: I toppen af charten!
For Burhan G’s duet, med svenske Molly Sandén, er gået direkte ind som #3 på Download Charten. Original versionen, fra albummet, “Din For Evigt” ligger #31 og kombineret sendes “Kærlighed & Krig” op som #2.

På bagkanten af sommerens helt store hit, “Karma” og nu 80.000 solgte ”Din For Evigt” albums, rejste Burhan G for et par måneder siden til Sverige, for at starte arbejdet på et nyt album og finde inspiration til nye sange. Og lige der – midt i den stockholmske morgentrafik – blev han ramt. Ramt af en vokal, der bragede ud af bilradioen. Burhan blev ramt af den stemme, der manglede på den dansk/svenske duet, han i lang tid havde haft lyst til at lave.

Vokalen tilhørte den svenske sangerinde Molly Sandén, der for alvor har fået skudt karrieren igang, på svensk radio og Spotify, med hitsinglen ”Freak”. Dét nummer, som Burhan hørte på den svenske radiokanal i sin bil.

Et par opkald senere fandt Burhan vej til Molly Sandén, som dog befandt sig i L.A. Skæbnen ville dog at Molly et par uger senere skulle en smuttur til Stockholm, lavede en mellemlanding i København og mødtes med Burhan i sangerens studie. Magien opstod og resultatet er duetten, ”Kærlighed Og Krig”.