Home
dummy

Burhan G nr. 1

2 september 2013 Musiknyt


Popstjernens nye single ”Kalder Mig Hjem” indtager førstepladsen på ugens officielle singlehitliste.

Burhan G - AlbumcoverBurhan G løfter desuden sløret for coveret på det kommende nye album, ”Din For Evigt”.

Med næsten dobbelt så mange solgte singler som nummer to på listen indtager Burhan G i denne uge førstepladsen på den officielle danske singlehitliste med sangen, ”Kalder Mig Hjem”.

Singlen, som Burhan G har skrevet til sin mor, er desuden den mest spillede danske sang på radio, hvor ”Kalder Mig Hjem”, går direkte ind som #1 på den nationale airplaychart.

Der er med andre ord varmet godt op til det kommende album, ”Din For Evigt”, som har release den 7. oktober.

I dag offentliggører Burhan G ligeledes album coveret til ”Din For Evigt”.
”Jeg er så stolt af, at kunne afsløre coveret til mit nye album! “The First Kiss” af William-Adolphe Bouguereau, som meget præcist illustrerer temaet på dette album og er et af de smukkeste billeder, jeg kender. Jeg kunne ikke få øjnene væk fra det alt imens pladen blev skabt og det rammer nøjagtig den stemning som sangene på pladen har. At elske, overgivelsen, savnet, samhørigheden, smerten, sjælfællesskabet og omsorgen. Det bliver så vildt at dele disse sange med jer, for det er alt, hvad jeg har på hjerte”, udtaler Burhan G om albumcoveret.

William-Adolphe Bouguereau var en fransk maler, der blev anset som en mester indenfor den akademiske klassicisme og den klassiske realisme. Orignalbilledet hænger i dag i Vatikanet i Rom og hedder oprindeligt ”L’amour et Psyché, enfants”. Men er i dag bedre kendt som ”The First Kiss” (Le Premier Baiser). Maleriet er fra 1873.