Home
  • Home
  • Burhan G siger undskyld

Burhan G siger undskyld

6 august 2013 Musiknyt


Køb sangen på Itunes her itunes

”Længe har jeg båret på, en sang om en kvinde. Jeg har ledt efter dine ord, men de var så svære at finde. Jeg har budt dig lidt af hvert, som om dit job ikke var svært nok. Du gjorde en lille dreng til en mand. Imellem to verdener”.

burhan_gSådan starter teksten på den nye single, ‘Kalder Mig Hjem’, fra Burhan G, som udkommer den 19. august. En sang, som den talentfulde musiker har skrevet, som en kærlig hilsen – og en undskyldning – til sin mor: ”Den her sang, har været længe undervejs. Det er nok den sang, som har været sværest at skrive i hele min karriere. Men måske også den vigtigste. Svær fordi der er store følelser i spil, og ordene skulle komme rigtigt ud. Vigtigst fordi den er skrevet til den mest betydningsfulde kvinde i mit liv”.

Burhan G er ikke i tvivl om, at han er bag ud på point, når det gælder forholdet til sine forældre: ”Vi bliver passet op, passet på og får så meget, men det er nok fælles for os alle, at det først er senere i livet, at vi opdager, hvor lidt vi egentlig gav igen. Sådan var det i hvert fald for mig”, siger sangeren, der forsøger at gøre regnskabet op med en hyldest til kvinden, der støttede ham i jagten på den musikalske drøm. En på papiret svær opgave for knægten, der ikke er vokset op til tonerne af Kim, Anne, Sanne og Thomas bag ligusterhækken og alligevel fandt melodien med inspiration fra netop førnævnte legender, og nu står som en af landets største popstjerner.

Med et pladesalg af seneste udgivelse på over 100.000 eksemplarer og imponerende 350.000 solgte singler, er Burhan G til oktober klar med et helt ny album. Som den kommende single “Kalder Mig Hjem” giver udtryk, for, så bliver det et meget personligt og ærligt udspil. Præcis som det også var tilfældet på den første single, “Din For Evigt”, der gik nr. 1 på hitlisten, og har nået dobbeltplatin status.

Burhan G har, som på det forrige album, selv stået for produktion, indspilning og sangskrivning – primært fra sit hjemmestudie på Vesterbro i København. Sangeren afslører desuden, at hvor han på sidste plade havde besøg af Medina og Nik & Jay, så har der også denne gang, været et par yderst interessante navne forbi studiets vokalboks. “Jeg vil sige så meget, at det her land, har de mest utrolige talenter. Og jeg er bare lykkelig for, at jeg får lov til, at arbejde med de største af dem”, siger Burhan G hemmelighedsfuldt.