Home
  • Home
  • Campingmesse satte nye standarder
dummy

Campingmesse satte nye standarder

27 februar 2015 Musiknyt


Større direkte salg, flere interesserede børnefamilier og fokus på campinglivet på en hidtil uset måde. Det er opsummeringen blandt de 378 campingudstillere på Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning, som havde 62.855 besøgende.
MCH Messe Ferie for alle
– Vi er super begejstrede. Vores salg er 20 procent bedre end sidste år, fortæller en tilfreds Ib Langkjær, som er agent for vognmærkerne Hobby og Fendt i Danmark, og tilføjer, at det konkret betyder, at der alene på messen er solgt op mod 30 Hobby-vogne.

Dermed stadfæster Ib Langkjær den tendens mange udstillere har oplevet på Ferie for Alle: Besøgende med stor købelyst og generelt større salg af campingvogne såvel som autocampere.

Når vognen er i hus, mangler campisterne blot et sted at køre den hen. Sådan nogle har Dansk Camping Union masser af. Og også hos dem er der stor begejstring at spore søndag eftermiddag, hvor Skandinaviens største campingudstilling lakker mod enden:

– I år har vi solgt tre gange flere medlemsskaber end sidste år. Sådan et stort hop har vi aldrig oplevet før, beretter en glad teknisk rådgiver hos DCU, Stefan Rosendal.