Home
  • Home
  • Campingudstiller: Det tegner til et brag af en messe i #MCH
dummy

Campingudstiller: Det tegner til et brag af en messe i #MCH

17 februar 2015 Musiknyt


Nyheder, rabatter og et kæmpe udvalg af bogstaveligt talt alverdens ferieformer. Sådan kan Ferie for Alle i korte træk beskrives. Messen foregår fra 20. til 22. februar i Herning og lægger igen i år op til et brag af en ferie- og campingfest.

MCH Messe Ferie for alle

Rabatter på campingpladser, premierer på vognmodeller og campingudstyr samt en tætpakket udstillerliste. Der er nok at komme efter, når Ferie for Alle, Skandinaviens største feriemesse, rejser teltpælene i MCH Messecenter Herning fra 20. til 22. februar 2015.

 

– Ferie for Alle er en unik mulighed for at finde præcis den ferie, man vil, og for at se et samlet udvalg af campingvogne, autocampere, fortelte, telte, udstyr og pladser. Det gør det langt lettere at træffe det rigtige valg, uanset om man skal købe vogn eller finde campingplads, siger Lars Bilde, som er administrerende direktør for telt-virksomheden Isabella.

 

Ferie for Alle har aldrig været større end i år. For første gang er samtlige af MCH Messecenter Hernings 14 haller i brug, og mere end 1.000 udstillere er med.MCH Messe Ferie for alle