Home
  • Home
  • Christopher udgiver single Tulips

Christopher udgiver single Tulips

4 august 2015 Musiknyt


Christopher er tilbage og ”Tulips” er navnet på en helt frisk sommerlig single med Christopher, som udkommer den 7. august. Det er samtidig den første duft af, hvad der venter, når den danske popstjerne til vinter udgiver sit næste album.

”Jeg forestiller mig, at ”Tulips” er en sang, man har lyst til at høre, når man står op. Spille i hovedtelefoner, når man cykler på arbejde eller i skole. Synge med på, når man kommer hjem, laver mad, hygger sig eller går i byen. Sangen har en glad sommerstemning og et fedt swing”, fortæller Christopher. Hvad angår teksten, handler den om at sige undskyld.

”Fyren har fucket op, og han ved det og siger: ”Undskyld – jeg vil gøre det godt igen”. Der er mange måder at sige undskyld på. Med blomster, med kys eller noget helt andet”. ”Tulips” er allerede blevet luftet ved sommerens koncerter, bl.a. Grøn Koncert, hvor den 23-årige sanger og sangskriver var et af trækplastrene.

”Tulips” er samtidig et løfte om mere. Christopher er i gang med at indspille et nyt album, der udkommer til vinter. Frederik og Fridolin Nordsø er igen hans nærmeste samarbejdspartnere, og der er desuden blevet skrevet sange i Los Angeles og Stockholm. Hans to første albChristopher Tulipsums har været kæmpesucceser.

Christophers sange er streamet mere end 80 mio. gange, og albummet ”Told You So” var nummer 1 på Spotify i mere end 50 dage efter udgivelsen. Både titelsangen og ”Crazy” er gået 2 x platin, ”First Like” og CPH Girls platin. Christophers gennembrud blev cementeret, da han modtog priserne for Årets Danske Popudgivelse, Publikumsprisen og Årets Danske Club Navn (Brandon Beal ”Twerk It Like Miley) ved Danish Music Awards2014.