Home
  • Home
  • Den gode cafe i Tarm i julehumør
dummy

Den gode cafe i Tarm i julehumør

10 december 2014 Musiknyt


dengodecafe

Frivilligcafeen “Den Gode Cafe” i Nygade i Tarm er i julehumør med mange nye aktiviteter og julehjælp til udsatte familier i den gamle Egvad Kommune.

Cafeen, der på 9.år drives af frivillig arbejdskraft, har i den seneste tid oplevet en stigning i antallet af frivillige der vil være med til at drive den dejlige cafe-oase midt i Tarm.

Fredag den 5. afviklede caféen sin første kreative fredag, og fredag den 12. december indbyder caféen til den første syngmed-café.

Fra kl. 14.00 til 16.00 hygges der med musik, julesange og andre folkelige sange. Samværet er gratis. Kaffe og æblekage/æbleskiver koster kun 20 kr. Alle er velkomne!

Ny udstiller

Den lokale kunstner, Tove Lauritsen – kendt som det kreative centrum i Kulturhuset Mejeriet – har hængt tushtegninger og nogle få akrylbilleder op.

Tegningerne har forskellige temaer – og man kan gå på jagt efter vilde dyr, fugle, gårdens dyr og hunde. Der er også abstrakte billeder imellem. Tove har fortalt følgende om ideen bag billederne: ”Ideen til at lave tegninger med temaer udsprang af min nevøs spørgsmål om, om det var med vilje, der var en elefant i et af de abstrakte billeder. Det gav mig ideen til at tematisere tegningerne.

Billederne til salg – og er gode julegaveideer til både børn og voksne.

Julehjælp
Caféen giver som andre år julehjælp. Fristen er den 12. december. I samarbejde med Røde Kors i Egvad uddeler Den Gode Cafe julekurve til betrængte børnefamilier i Gl. Egvad Kommune. Ansøgningsskema kan afhentes i Frivilligcentret, Nygade 3, Tarm eller på hjemmesiden www.frivilligvest.dk. Midlerne kommer fra en donation fra Røde Kors og overskud fra Den Gode Café.

Private bidrag til julehjælpen modtages med tak og kan indbetales på konto i Andelskassen på 7789 1072058

Rabat på medlemskab i december:
I december kan alle der tegner medlemskab af caféens støtteforening få en gratis omgang varm drik efter eget valg og æbleskiver. Medlemskabet koster 50 kr. Det er 20 kr. billigere end normalprisen.

Foto: Claes Andersen, Radio MAX