Home
  • Home
  • “Det demente samfund” i Ringkøbing
dummy

“Det demente samfund” i Ringkøbing

15 januar 2015 Musiknyt


det_demente_samfund

Mandag den 26. januar 2015 kommer den kendte samfundsdebattør Michael Böss til Ringkøbing, hvor han med udgangspunkt i sin seneste bog Det demente samfund vil tale om historieløshed i nutidskulturen.

Foredraget er arrangeret af borgerinitiativet Bevar Ringkøbing Bymidte, hvis aktiviteter hermed sættes ind i en større sammenhæng.

Efter fakkeloptoget i november udtalte Michael Böss sig nemlig til både TV/Midt-Vest og landsdækkende medier som Kristeligt Dagblad og Weekendavisen om borgerinitiativets aktiviteter, som han udtrykte stor forståelse for og satte i forbindelse med et oprør mod den generelle historieløshed i samfundet og denne historieløsheds konsekvenser for byer som Ringkøbing.

”Vi er derfor rigtigt glade for, at Michael Böss har sagt ja til vores invitation til at komme og tale i Ringkøbing,” udtaler borgerinitiativets talsmand Birte Pedersen. ”Vi håber, at så mange som muligt af de borgere, der støtter vores kamp for at bevare Ringkøbings historiske værdier og egenart, kan komme til foredraget og blive inspireret af Michael Böss til den videre kamp for at bevare disse værdier.”

Og det kan i hvert fald ikke være prisen, der kan afskrække folk fra at høre Michael Böss, for entréen er kun 20 kr., og den inkluderer kaffe.

Foredraget finder sted mandag den 26. januar kl. 19.30 på spillestedet Generator, Kastengevej 3 i Ringkøbing.

Der vil også være mulighed for at købe bogen Det demente samfund – og, hvem ved, keC3