Home
  • Home
  • #Ebberfeld klar med julesingle
dummy

#Ebberfeld klar med julesingle

19 november 2014 Musiknyt


En aften i oktober sidder Peter Bay Ebberfeld  i studiet med planer om at skrive og indspille til det projekt, der skal følge op på mit debutalbum. Han tænker på dansk, skyder fra hoften og har ingen anelse om, hvorfor første linje er denne:

 Chances are you won’t be making it home for Christmas night

ebberfeld christmas night“En tonstung dosis af julens indbyggede melankoli lander lige i min mave, og jeg ved, jeg ikke kommer i seng, før jeg har skrevet sangen færdig og indspillet en demo. Jeg matcher åbningslinjens melankoli med en ubrugt guitarfigur, som længe har manglet et hjem. Jeg skriver om de savn, julen minder os om. Om den uvished savn bringer med sig. Og om at det er okay.

Næste morgen lytter jeg over morgenkaffen. Den er fin, demoen – og fuld af fred. Jeg beholder vokalen og får tilføjet bas og et par forskønnende guitarroller. Pludselig er det jul.

Ha’ en glædelig én,” siger Peter Ebberfeld

Release – Radio: Når julemusikken starter

Salg: 1. December