Home
  • Home
  • Eeeeeemil trak fulde huse i #MCH
dummy

Eeeeeemil trak fulde huse i #MCH

20 oktober 2014 Musiknyt


3.500 voksne og børn oplevede årets efterårsmusical i MCH Herning Kongrescenter, hvor alle 11 forestillinger inklusiv en ekstra forestilling af Astrid Lindgren-klassikeren Emil fra Lønneberg spillede for fyldte sale.
Emil
– Vi er så glade for publikums modtagelse af opsætningen. Det er første gang, MCH prøver kræfter med denne Astrid Lindgren-klassiker, og det må siges at have været en succes, siger Camilla Guldberg, eventkoordinator i MCH.

Foruden Emil, Ida, far-Anton og de øvrige roller på scenen har der i foyeren i kongrescenteret været opbygget et sandt Lønneberg-land af underholdning. Her har børn og barnelige sjæle kunne snitte træheste og træsværd, farvelægge Emil-tegninger og hejse kartoffelsække op i flagstænger på tid.

Torsdag eftermiddag blev den sidste, svenske skarnsstreg i denne omgang udført på scenen i MCH Herning Kongrescenter. Men vildbassen Emil og de øvrige karakterer i familiemusicalen er dog ikke helt færdige endnu. Fra 17. til 19. oktober giver de nemlig fire forestillinger på Black Box Theatre/Musikteatret Holstebro.