Home
  • Home
  • EHF Cup-kamp flyttes til Holstebro
dummy

EHF Cup-kamp flyttes til Holstebro

6 februar 2015 Musiknyt


Skjern Håndbold flytter deres hjemmekamp mod Vojvodina i EHF Cuppen til Gråkjær Arena i Holstebro.
Lørdag d. 14. marts spiller Skjern deres sidste hjemmekamp i EHF Cuppens gruppespil. Samme dag afholder DGI deres årlige gymnastikopvisning i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, og derfor flyttes Skjerns håndboldkamp fra de vante omgivelser i Skjern Bank Arena til Gråkjær Arena i Holstebro.
Skjern Håndbold og Ringkøbing-Skjern Kulturcenter har i fællesskab forsøgt at finde en løsning, så der både kunne spilles håndboldkamp og opføres gymnastikopvisning i Skjern Bank Arena d. 14. marts.
– Vi ved, at der er blevet arbejdet på højtryk for at få det til at lykkes med både håndbold og gymnastik i hallen samme dag, men det har desværre ikke kunnet lade sig gøre, siger bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen.

Samarbejde mellem ærkerivaler
Han håber på, at mange stadig vil støtte holdet fra tilskuerpladserne, så Skjern kan hive en sejr hjem mod det serbiske mandskab.
– Det bliver selvfølgelig underligt at spille på hjemmebane i ”løvens hule”, men det her er jo et godt bevis på, at selvom Team Tvis Holstebro og Skjern Håndbold er de største duellanter på banen, så kan vi godt arbejde sammen, når vi skal konkurrere på den internationale scene, siger Carsten Thygesen.
Elmo Flaskager, der er formand for Ringkøbing Skjern Kulturcenter, er glad for, at man i Skjern Håndbold har fundet en løsning på kampens afvikling.
– Med langt over 350.000 gæster hvert år har vi et enormt stort aktivitetsniveau i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, og det er vi naturligvis glade for. Men når det er tilfældet, kan man desværre ikke altid undgå, at der er arrangementer, der overlapper hinanden, siger Elmo Flaskager, der samtidig ønsker Skjern Håndbold held og lykke med kampen, selvom det ikke bliver på den normale hjemmebane i Skjern Bank Arena.
EHF Cup-kampen mellem Skjern Håndbold og Vojvodina spilles lørdag d. 14. marts kl. 19.30 i Gråkjær Arena.