Home
  • Home
  • En lussing, der gjorde ondt
dummy

En lussing, der gjorde ondt

5 januar 2015 Musiknyt


rh_spiller

Hvis man kalder kampene mellem Ringkøbing Håndbold og Team Tvis Holstebro for kampe mellem storesøster og lillesøster, så var der ikke meget søskendekærlighed over søndagens kamp i ROFI. Storesøsteren var ikke særlig sød, og det blev til en slem lussing på 13-30 efter pausestillingen 7-14.

– Der var jo kæmpe klasseforskel i dag, og det er ikke tilfredsstillende. Vi var ikke tæt på noget som helst, og det er vi alle sammen meget skuffede over, sagde Allan Heine efter kampen.

Det lignede ellers ikke sådan en lussing efter de første minutter. Team Tvis Holstebro bragte sig i front i kampens første minut, men Mathilde Neesgaard udlignede hurtigt med en skarp underhåndsafslutning, og hun var også tæt på at bringe Ringkøbing Håndbold i front med en afslutning, der ramte overliggeren.

Selv om Ringkøbing altså ikke nåede at være i front i kampen var der i kampens indledning flere lovende takter. Mille Hundahl reducerede til 2-3 efter en fornem assist fra Michelle Brandstrup. Brandstrup reducerede senere til 3-4 efter en stærk soloaktion. I målet startede Natasja Clausen også lovende med tre redninger i kampen første syv minutter.

Men efter lidt startvanskeligheder fra Team Tvis Holstebro fik de styr på kampen, og selv om Natasja Clausen fortsatte med at stå på et stabilt niveau i målet var det ikke nok til at holde snor i gæsterne, der udnyttede problemerne i særligt den offensive del af Ringkøbing Håndbolds spil, så selv om Natasja Clausen sluttede en solid halvleg med at redde en kontraafslutning stod der 7-14 ved pausen.

Håbet om at få kampen til at blive spændende for de mange tilskuere forduftede i starten af 2. halvleg. Der skulle gå otte minutter, før Jaqueline Anastácio scorede halvlegens første lyserøde mål. Det var så til en reducering til 8-19. På det tidspunkt var kampen afgjort, og det eneste spørgsmål var, hvor stort nederlaget skulle blive.

Det endte så på 17 mål. Og en kamp, som storesøster kunne være tilfredse med.

Ringkøbing Håndbold – Team Tvis Holstebro 13-30. Michelle Brandstrup 4, Mathilde Neesgaard 3, Sofie Blichert-Toft 2, Jaqueline Anastácio 2, Mille Hundahl 1, Hanne Trangeled 1.