Home
  • Home
  • Ester fra Vennekredsen ved Bakkely Plejehjem fik årets Frivilligpris #gørenforskel
dummy

Ester fra Vennekredsen ved Bakkely Plejehjem fik årets Frivilligpris #gørenforskel

30 oktober 2014 Musiknyt


Ringkøbing-Skjern Kommune
 
Ester fra Vennekredsen ved Bakkely Plejehjem fik årets Frivilligpris
 
– Ester møder alle med anerkendelse og opmuntring, så både den mindste og den største indsats værdsættes. Mennesker trives og blomstrer i hendes nærvær. Ester fortjener den pris.
 
Sådan begrundede leder Birte Stræde Simonsen fra Plejehjemmet Bakkely sin indstilling af Ester Thunbo fra Vennekredsen ved Bakkely Plejehjem til årets Frivilligpris, og i går modtog hun så Frivilligprisen på det sociale område i Højmark Hallen foran et publikum af 247 frivillige, politikere og ansatte i Ringkøbing-Skjern Kommune. 

Smittende engagement

Det var formanden for kommunens Social- og Sundhedsudvalg, Karsten Sørensen, der overrakte Frivilligprisen.

 

– Ester Thunbo gør som formand for Vennekredsen ved Bakkely Plejehjem en prisværdig og uegennyttig indsats. Gennem årene har hun fået endnu flere frivillige engageret i arbejdet, siger formanden for Social- og Sundhedsudvalget, og fortsætter:

 

– Samtidig er hun en dygtig organisator og initiativtager, der sammen med de øvrige frivillige, personalet og ledelse, skaber en vifte af aktiviteter til stor glæde for beboerne på plejehjemmet. For alt det, får hun prisen, siger formanden for Social- og Sundhedsudvalget.

 

Overrasket prismodtager

Ester Thunbo er glad for prisen, men at det lige var hendes navn, der blev valgt blandt de 18 kandidater, havde hun slet ikke forudset:

 

– Jeg er fuldstændig overrasket over at få prisen. Jeg synes, der var så mange andre, der havde fortjent den. At det frivillige arbejde omkring Bakkely Plejehjem er lykkedes så fint, skyldes i højeste grad et godt og tæt samarbejde med vennekredsens bestyrelse, siger prismodtager Ester Thunbo.

 

Og prismodtagerens fokus på alle de andre frivillige deles af formanden for Social- og Sundhedsudvalget:

 

– Vi skal huske, at der er rigtig mange borgere, der gør en kæmpe indsats for andre i kommunen. Det er aftenens festlige prisoverrækkelse med til at sætte en stor streg under. Og at så mange dukkede op, var med til at skabe en god ramme for fejringen af frivillighed i kommunen, siger formand for Social og Sundhedsudvalget, Karsten Sørensen.

 

Frivilligprisen er på 5000 kroner samt et diplom.