Home
  • Home
  • #Fame The Musical opsættes som i Herning #MCH
dummy

#Fame The Musical opsættes som i Herning #MCH

18 december 2014 Musiknyt


’Fame The Musical ’ bliver den 34. i rækken af MCH-produktioner – og timingen er perfekt: ”FAME rammer tidsånden klokkeklart”, mener instruktør Kim Harris. Et stærkt hold med 30 medvirkende fra hele landet er sat.

Fame_AuditionHistorien har det med at gentage sig selv, og et af de absolut bedste eksempler på det kan opleves i MCH Herning Kongrescenter fra fredag 10. april, hvor ’Fame The Musical ’ får dansk repremiere som MCH’s 34. musicalopsætning. Her får vi et gensyn med de gamle venner Carmen, Serena og Tyrone fra 1980’ernes tv-serie ’Fame’, men det kunne lige så godt have foregået i dag:

– Fame rammer tidsånden klokkeklar. Vi har talentakademier i mange byer; vi har X-factor, The Voice, Vild med Dans… konkurrencer overalt! Fame er mere aktuel end nogensinde, og dramaet med modstand, kærlighed, tab og sejre er en stor del af vores hverdag, siger instruktør Kim Harris.

MCH har sat et stærkt musicalhold fra hele landet med 30 medvirkende, hvoraf blot fem er professionelle. Blandt de lokale kræfter er Kasper Nørgaard og Jeanett Hollænder Larsen, som har hver sin hovedrolle og skal spille op til blandt andet den professionelle Max-Emil Nissen, som spillede rollen som Sebastian i Fredericia Teaters store succes ”Den lille havfrue”.

Billetter: ’Fame The Musical ’ spiller femten gange i perioden fra fredag 10. april frem til torsdag 30. april 2015. Billetter købes via billetnet.dk eller MCH’s billetsalg på telefon: 9926 9708.