Home
  • Home
  • Ferie for Alle fuldt booket med charterbureauer #MCH
dummy

Ferie for Alle fuldt booket med charterbureauer #MCH

3 februar 2015 Musiknyt


For første gang i Ferie for Alles historie kan de besøgene møde alle de 10 største og mest kendte charterbureauer. Herudover vil der igen være over 1000 udstillere til glæde for de mange besøgende på Danmarks største feriemesse fra 20. til 22. februar i MCH Messecenter Herning
2015 ferie for alle


 – Messegæsterne kan få inspiration og ideer blandt de mange rejseudbydere i Danmark. Generelt vil over 2500 rejseeksperter står klar til at øse ud af deres personlige ekspertise, og de giver gerne gode råd om de mange spændende destinationer og oplevelser, som udstillerne byder på i den kommende sæson. Derudover vil de naturligvis have et væld af gode messetilbud med, så det er bare om at slå til i løbet af messen, fortæller projektchef Anders Ladefoged Mortensen, MCH.

Det nyeste navn blandt charterselskaberne på messen er Apollo, der repræsenteres med Apollo/Falk Lauritsen Rejsers to store stande.

– Vi glæder os meget til at komme og vise vores mange gode produkter frem. Vi har en stribe fantastiske, gode tilbud med på messen, som vi håber, de besøgene vil tage godt imod. Og så glæder vi os naturligvis til at fortælle de besøgene om fordelene ved, at vi fremover vil være én stor udbyder af alt inden for charter-, storby-, og aktive ferier, siger Glenn Bisgaard, kundechef hos Apollo/Falk Lauritsen Rejser.

MCH Messe Ferie for alle
31.000 kvadratmeter med camping

Telte, fortelte, udstyr og samtlige mærker af autocampere og campingvogne – inklusiv en verdenspremiere. Skandinaviens største camping- og feriemesse, Ferie for Alle, fylder MCH Messecenter Herning med alt, camping-hjertet begærer fra 20. til 22. februar.

– Vi gør vores ypperste for at have et så stort udvalg som muligt og for at dække interesseområderne for både campingnovicer og -entusiaster. Og jeg må sige, at der igen i år er masser at komme efter, siger Knud Sørensen, projektleder på Ferie for Alles camping-messe.

Campingmessen er Skandinaviens største og foregår i forbindelse med Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning, hvor otte ud af de 14 store messehaller, som i år er i brug under messen, spækkes med camping.
Med andre ord fyldes 31.000 kvadratmeter-messehal med alt for campingfolket.

– Blandt de 336 udstillere på Campingmessen er samtlige campingvogns- og autocamper-mærker repræsenteret og desuden alt inden for fortelte, tilbehør, telte og teltvogne. Oveni det kommer de mange danske og udenlandske campingpladser, som også er med, fortæller Knud Sørensen, som er glad for udstillernes opbakning om messen i Herning.