Home
  • Home
  • Feriefristelser i mørket på Ferie for Alle i #MCH Messecenter Herning
dummy

Feriefristelser i mørket på Ferie for Alle i #MCH Messecenter Herning

12 februar 2015 Musiknyt


Feriefristelser i mørket på Ferie for Alle

MCH Messe Ferie for alleIgen i år vil over 1.000 udstillere på Ferie for Alle friste med verdensomspændende oplevelser og ferietilbud til de tusindvis af gæster, der slår vejen forbi MCH Messecenter Herning fra 20. til 22. februar. Her lokker et fuldt booket charterområde, en levende og mangfoldig campingudstilling og ikke mindst messenyheden Ferie for alle in the Dark.

 

Barometeret står på hygge, når Ferie for Alle in the Dark slår dørene op som årets store nyhed i den runde hal, Hal B. Med dæmpet lys vil aftenstemningen hurtigt indfinde sig, og duften af snobrød over bål blandet med lyden af bølgebrus vil lokke oplevelseshungrende feriegæster til, når campingentusiaster og friluftsfolk viser mangfoldigheden frem.

 

– Vi vil gerne give messegæsterne på Ferie for Alle en ekstra oplevelse. Derfor har vi taget den runde hal i brug, hvor vi skaber en helt speciel hyggestemning, så feriefolket kan opleve, hvad både det traditionelle og det lidt mere atypiske campingliv har at byde på, fortæller projektchef Anders Ladefoged Mortensen, MCH.

 

Ny udstillerrekord i sigte

Endnu en gang er der udsigt til, at udstillerrekorden på Ferie for Alle vil blive slået. Her godt en uge før messen slår dørene op, er antallet tæt på at nå rekordåret 2014 med 1.088 udstillere, og forventningen er, at Ferie for Alle 2015 vil runde 1.100 udstillere.

 

FAKTA: Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse med fem forskellige temaområder; Danmark, Camping, Dansk Golfshow, Udeliv og Udland. Årets officielle partner er Tysk Turist Information ved DZT. Messen finder sted fra 20. til 22. februar, hvor over 1.000 udstillere og massevis af rejsetilbud, foredrag, konkurrencer og aktiviteter for hele familien vil lokke op mod 65.000 feriegæster til MCH Messecenter Herning.