Home
  • Home
  • Fødevaremarked indtager Auktionshallen

Fødevaremarked indtager Auktionshallen

23 august 2013 Musiknyt


Når Vestjyllands største kulinariske fødevaremarked for sjette år i træk løber af stablen, lørdag og søndag den 24. og 25. august kl. 10.00-16.00, afholdes det for anden gang i Hvide Sande Auktionshal med deltagelse af 36 bagere, slagtere og andre specialforretninger, gårdbutikker, spisesteder m.fl.

I år er de lokale producenter, butikker og restauranter overordentligt godt repræsenteret på fødevaremarkedet, og det glæder formand for Kulinarisk Vestjylland Kent Viborg. –”Det er netop et af foreningens mål, at synliggøre og sætte fokus på produkter og råvarer produceret og solgt i Vestjylland.

Et hav af kulinariske fristelser

Fødevaremarkedet i Auktionshallen i Hvide Sande vil bl.a. byde på ”Gæt en fisk konkurrence”, lancering af et ”Suppe-i-brød” koncept, ingredienser til en havtornsalat a la Annemad, alskens smagsprøver og ikke mindst en fiskeauktion lørdag og søndag, begge dage kl. 13.00. Det er tidligere auktionsmester Leo Rønn der svinger pennen til højstbydende på fiske i familievenlige portioner, så aftensmaden kan på sjovest vis hentes hjem; lyder det fra Kent Viborg.

Fakta:

Foreningen Kulinarisk Vestjylland står bag Fødevaremarkedet. Foreningen har til formål at udvikle, synliggøre og markedsføre lokalområdets kulinariske råvarer og sikre brugen af dem i hel- og halvfabrikater gennem partnerskaber og udvikling af event. Foreningen Kulinarisk Vestjylland har siden 2008 årligt afholdt fødevaremarked i Ringkøbing, Hvide Sande, Videbæk og Tarm.

I år afholdes markedet i Hvide Sand Auktionshal weekenden 24.-25. august kl. 10.00-16.00 med 36 udstillere og et varieret udvalg af fødevarer og specialiteter. Entré inkl. en indkøbstaske kr. 20,- for voksne og kr. 10,- for børn 4-17. år.

Bag Foreningen Kulinarisk Vestjylland står Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Vestjysk Landboforening, Ringkøbing Fjord Turisme, Ringkøbing Handelsforening, Skjern-Tarm Handelsforeninger, Videbæk Handel & Erhverv, Skjern Tekniske Skole samt Holmsland Klit Turistforening.