Home
  • Home
  • #Formland i Herning Messe Center #MCH
dummy

#Formland i Herning Messe Center #MCH

9 december 2014 Musiknyt


 

 

Besøgende kan glæde sig til at træde ind i et grønt terrarieunivers, når dørene åbnes på design- og interiørmessen Formland Spring 2015 fra 29. januar til 1. februar i MCH Messecenter Herning.

Botanik, grønne basisfarver og geometriske former er tilbage i boligens indretning. Planter mikses med nyt design, bæredygtige produkter og klassikere. På trendområdet HUMAN TERRARIUM går Formland skridtet videre og skaber illusionen om et kæmpe terrarie.

 

– Vi er omgivet af teknologi, der gør det muligt for os at være ”på” hele tiden. Som modreaktion ser vi et stigende behov for ro og fordybelse i boligen. Vi higer efter at få det organiske mellem hænderne og opleve naturen omkring os. Tanken er at invitere naturen ind i boligen – og boligen ud i naturen. Ligesom i et væksthus lukker de transparente vægge i HUMAN TERRARIUM lys og varme ind – to vigtige faktorer for trivsel for såvel planter og dyr som mennesker, fortæller Pernille Folcarelli fra Eckmann Studio, der står bag trendområdet i Hal H.

I HUMAN TERRARIUM kan besøgende hver dag deltage i TERRARIUM WORKSHOP. Her har man mulighed for selv at skabe små, grønne mikroterrarier med planter og ting fra naturen.

 

Formland samler også Interior-udstillere, der giver inspiration til den nostalgiske, nordiske countrystil, der charmerer med romantiske detaljer. Canett Furniture udstillede på Formland for første tilbage i august, og de glæder sig til at se, og gense, de besøgende på Formland Spring 2015.

 

Administrerende direktør Peter Laursen, Ib Laursen ApS, ser også frem til forårsmessen og de nye initiativer:

 

– Formland er branchens samlingspunkt i Danmark. Her kommer man for at finde de produkter, der kan sælges ude i butikkerne og for at se de trends, der er på vej…