Home
  • Home
  • #Formland serverer smagsoplevelser fra laboratoriet i #MCH
dummy

#Formland serverer smagsoplevelser fra laboratoriet i #MCH

19 november 2014 Musiknyt


Besøgende kan se frem til at få alle sanser udfordret på design- og interiørmessen Formland Spring 2015 fra 29. januar til 1. februar i MCH Messecenter Herning.

Det handler om kvalitet, nydelse, god smag og godt håndværk, når dørene åbnes til Food-hallen på Formland Spring 2015.

– Efter en lang periode med lette løsninger og en overfladisk madkultur, ser vi nu en længsel efter at lære om det gode håndværk og nå ind til kernen af den ypperste kvalitet. Der er kommet prestige og status i at lave tingene selv og at vide noget om smag og sammensætninger, fortæller Anette Eckmann fra Eckmann Alive Studio, der igen i år sætter sit kreative aftryk på Formlands café- og eventområde i Food-hallen, Hal F.

Food-hallen vil blandt andet rumme eventzonen Gastro Lab, som har til formålet at give de besøgende en helhedsoplevelse, der kan inspirere til nye og kreative idéer til butikken. Her kan man blandt andet møde folkene bag Kemikaze, som henter inspiration hos nogle af videnskabens største tænkere, og anvender kemiudstyr på nye måder i udviklingen af produkter til boligen.

Yderligere vil der være mulighed for at smage på teer fra Norges ældste tehus Black Cat Kaffe og Tehus. Hos NICOLAJ engros, der forhandler specialte fra Black Cat og udstiller på Formland, ser man positivt på initiativerne i Food-hallen:

– Der bliver gjort et fantastisk arbejde med at skabe nogle inspirerende trendområder, som er til stor gavn for både os udstillere samt de besøgende. Med Formlands store satsning på Food-hallen, var jeg slet ikke i tvivl om, at det til Spring 2015 var her, jeg skulle udstille, lyder det fra Nicolaj Lund Jensen, direktør i NICOLAJ engros, der har udstillet på Formland siden 2008.formland GastroLab txt