Home
  • Home
  • Fra Skrald til Kunst
dummy

Fra Skrald til Kunst

3 juli 2013 Musiknyt


Hvis det på torsdag er for koldt til at bade for de mange turister ved Søndervig Strand, er der i stedet mulighed for at deltage i en ny aktivitet ”Fra Skrald til Kunst”. 
Konceptet er simpelt
Du møder op ved livreddertårnet ved Søndervig Strand imellem kl. 11.00 og 14.00. Her samler du skrald på stranden og i klitterne, og laver et kunstværk af det. Klokken 14.30 bliver værkerne bedømt af en anerkendt lokal kunstner, og klokken 15.30 bliver de tre bedste værker præmieret. Ugen efter den 11. juli, foregår eventen på Sydstranden i Hvide Sande.

Feriesjov for den miljøbevidste gæst
Turistdirektør Lykke Høj Nielsen ser et potentiale i eventen ” Vi ved at bæredygtighed er højt på dagsordenen i disse år, og mange både tyske og danske turister gerne vil være miljøbevidste på deres ferie”, udtaler hun og uddyber ”Samtidigt er det en oplagt måde for forældre at lære deres børn noget om, at skrald man smider i naturen ikke bare forsvinder”.

Saml skrald og vind en uge i sommerhus
Konkurrencen løber hver uge til og med 22. august, skiftevis på Søndervig Strand og Sydstranden i Hvide Sande, og det bedste værk i hele konkurrencen præmieres med en uge i et sommerhus i 2014. Præmien er sponsoreret af Westerland.dk Feriehusudlejning, Søndervig.

En del af ”Fremtidens Superstrand”
Konkurrencen er en del af projektet Fremtidens Superstrand, der er opstartet af Destination Ringkøbing – Fjord og støttet af EU, Region Midtjylland og Ringkøbing-Skjern Kommune.

Dato: Torsdage i juli og august