Home
  • Home
  • Giv “Jul i en skotøjsæske”
dummy

Giv “Jul i en skotøjsæske”

11 november 2014 Musiknyt


janeogko_crop

Skjern-butikken “Jane&Ko”, der forhandler baby-, børne- og ventetøj deltager i samarbejde med tøjfirmaet “Little Pieces” i et juleinitiativ, der bør få mange af byens yngste borgere til at besøge butikken inden jul.

For Little Pieces har indgået et samarbejde med Julehjælpen, og vil i 2014 forsøge at gøre julen lidt sjovere for de børn, hvis forældre ikke har ligeså mange midler som de fleste andre danske familier.

Julehjælpen er en organisation som hjælper familier, der har begrænse de økonomiske midler. Organisationen, som udelukkende består af frivillige medarbejdere, formidler kontakten mellem de trængte familier og Little Pieces.

Ideen bag »Jul i en skotøjsæske« er, at familier og børn der gerne vil hjælpe andre børn, har mulighed for at gå ned i nærmeste Little Pieces forhandler og få en skotøjsæske. Man fylder skotøjsæsken op med f.eks. aflagt eller nyt legetøj, og dekorerer den udenpå og pakker den ind, så den får et personligt præg fra giveren. Derefter udfylder man til og fra mærket, hvor man kan vælge dreng/pige og aldersgruppe, så skotøjsæsken passer til den glade modtager. Little Pieces donerer desuden et nyt stykke tøj eller accessories til alle æsker, så alle modtager-børn får en helt ny ting. Little Pieces vil sørge for at æskerne bliver distribueret ud til Julehjælpen.

Kom ind og hent din skotøjsæske hos:

Jane & ko
Møllegade 2
6900 Skjern

Foto: Claes Andersen, Radio MAX