Home
  • Home
  • God opbakning til kulinarisk fødevaremarked i Hvide Sande

God opbakning til kulinarisk fødevaremarked i Hvide Sande

4 juli 2013 Nyheder


Lørdag og Søndag den 24.-25. august gentager Kulinarisk Vestjylland for sjette gang deres årlige fødevaremarked. Markedet afholdes for anden gang i auktionshallen på havnen i Hvide Sande. Sidste år besøgte 7.000 gæster markedet i Ringkøbing og foreningen Kulinarisk Vestjylland forventer samme rykind i Hvide Sande. “Her har vi unikke maritime omgivelser og masser af turister lige uden for døren, så vi glæder os til at fremvise et stort og spændende udvalg af kulinariske produkter for lige så mange gæster igen i år” vurderer formand Kent Viborg.

I år rykker det arbejdende køkken udenfor i telt for at give plads til udstillere indendørs. “Men vi får til gengæld meget bedre mulighed fremvise spændende smagsprøver på retter med lokale råvarer” fastslår faglærer Karsten Klit fra Skjern Tekniske Skole. Han står bag et hold af elever fra levnedsmiddelafdelingen, der igen i år kommer til at stå bag tilberedningen, fremvisningen og dialogen med gæster.

Lige nu er der tilmeldt 34 udstillere. “I år er tilmeldinger strømmet ind lidt tidligere og det skyldes nok at markedet efterhånden er veletableret og kendt i kulinariske kredse. men der er plads til flere” fastslår projektleder Lene Halkjær, som foreningen har hyret til at skaffe udstillere.