Home
  • Home
  • Grøn smiley på Skjern Tekniske Skole
dummy

Grøn smiley på Skjern Tekniske Skole

25 april 2013 Musiknyt


Skjern Tekniske Skole melder hus forbi efter kritik af sikkerheden på de danske erhvervsskoler

 

Det halter med sikkerheden på de danske erhvervsskoler, lyder det i en række store, landsdækkende medier. Arbejdstilsynet uddeler sure smileys til højre og venstre. Og Børne- og Undervisningsminister Christine Antorini siger, at skolerne skal få styr på sikkerheden i en fart.

 

Men på Skjern Tekniske Skole melder man hus forbi.

 

– Ved Arbejdstilsynets seneste besøg i januar fik vi både positive tilkendegivelser og en grøn smiley af Arbejdstilsynet. Generelt har vi meget få hændelser, hvor lærere eller elever kommer til skade. Og når det sker, er det i småtingsafdelingen. Der er styr på sikkerheden i værkstederne på Skjern Tekniske Skole. Det gør jobbet som arbejdsmiljøleder til at have med at gøre.

Det skyldes primært, at der er fuld opbakning både fra ledelsen og fra lærerne til nye tiltag, der kan forbedre sikkerheden. Alle engagerer sig i det. Også samarbejdet med konsulenterne fra Arbejdstilsynet er meget positiv. Jeg betragter dem mere som rådgivere end som kontrollanter, siger arbejdsmiljølederleder Frank Albertsen på UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern.

 

Grøn smiley på Skjern Tekniske Skole