Home
  • Home
  • Haves: 3 mio. Søges: Iværksættere og idémagere

Haves: 3 mio. Søges: Iværksættere og idémagere

2 februar 2015 Musiknyt


Iværksættere og foreningsliv i landdistrikterne kan med fordel spidse ører nu, for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern indbyder til infomøder om, hvad der skal til for at få del i de ca. tre mio. kroner LAG’en uddeler i år.

Efter en vellykket fusion af LAG Lemvig og LAG Ringkøbing-Skjern, gør den nye lokale aktionsgruppe (LAG) sig nu klar til at modtage ansøgninger. LAG’en råder i 2015 over ca. tre mio. kroner, og pengene skal uddeles til projekter, der enten skaber arbejdspladser eller forbedrer rammevilkårene i landdistrikterne.

LAG-koordinator Poul Nystrup Christensen opfordrer alle med et spirende projekt eller god idé til at komme til infomøderne:

– Vi vil meget gerne guide på vej med informationer om, hvordan man skruer en god ansøgning sammen og hvad, vi lægger vægt på, når vi uddeler midlerne. LAG’en er ny, men kriterierne – at projekterne skal skabe job eller løfte de fælles rammer i landdistrikterne – er genkendelige fra tidligere år, siger han.

To infomøder

Der holdes to identiske møder i uge otte og ni. Et i hver kommune, LAG’en dækker. På møderne får deltagerne information om hvilken type projekter, der kan opnå støtte, hvordan man søger og hvilke betingelser, der knyttes til tilsagnene om støtte.

Der vil også være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Onsdag den 18. februar 2015 kl. 19:00 i Borris Hallen, Stadionallé 10, Borris, 6900 Skjern

Tilmelding senest d. 16. februar til: poul.nystrup.christensen@rksk.dk eller 9974 1765

Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 i Klinkby Hallen, Nejrupvej 2B, 7620 Lemvig

Tilmelding senest d. 22. februar til: flemming@vestviden.dk eller 3053 8380