Home
  • Home
  • Herman Hermits gæster Vostrup Musikhus
dummy

Herman Hermits gæster Vostrup Musikhus

23 februar 2015 Musiknyt


En væsentlig del af 60’er musikken var domineret af engelske kunstnere. Tre af de mest betydningsfulde navne var The Beatles, The Rolling Stones og ikke mindst Herman’s Hermits

som nok er een af de mest succesfulde popgrupper i hele verden. 

 

hermanshermits

Og onsdag den 15. April kl. 20 kan Herman’s Hermits opleves i Vostrup Teater & Musikhus.

Siden starten i Manchester den 1. april 1964 har Herman’s Hermits stået for 23 hit-singler, 10 lp’er, 3 portrætudsendelser og utallige tv-shows og koncertturneer over hele verden. Til dags dato har Herman’s Hermits noteret sig for et pladesalg på over 60 millioner.

Masser af turneer bliver det stadig til med over 200 koncerter om året. Disse strækker sig over Tyskland, Japan, Belgien, Holland, Danmark, Norge, Sverige, USA, Canada, Australien, New Zealand, og der bliver da også stadig tid til en del koncerter i hjemlandet England.

Herman’s Hermits har stort publikumstække alle steder. Såvel de efterhånden voksne 60’er børn samt nye fans, der rider med på bølgen, får alle steder fuld valuta for pengene. Herman’s Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet, hvor “Golden Oldies” stadig er en væsentlig del af showet. Hvem lader sig ikke gribe af nostalgien og synge med på numre som : “No Milk Today” og “Mrs. Brown You’ve Got A Lovely Daughter”, “There’s A Kind Of Hush”, “I’m Into Something Good”, “Wonderfull World”, “Can’t You Hear My Heartbeat” og mange mange flere

Fra 60’erne, gennem 70’erne, 80’erne, 90’erne og nu i det nye årtusinde er Herman’s Hermits “Still going strong”.

Koncerten er arrangeret af Henrik Laurvig og foreningen Jazz & Rock ved Ringkøbing Fjord og der er mulighed for at bestille buffet i Musikhuset inden koncerten. Buffeten bestilles på Bechs Hotel i Tarm på 97 37 29 22.