Home
  • Home
  • Højteknologisk anlæg pakker mad i Herning til FoodTech #MCH
dummy

Højteknologisk anlæg pakker mad i Herning til FoodTech #MCH

30 oktober 2014 Musiknyt


En hel produktionslinje til at fylde og pakke små bægre kan ses i fuld drift på FoodTech 2014 i MCH Messecenter Herning.

Food Tech

Det 35 meter lange demoanlæg trækker mange nysgerrige hen for at se, hvordan de små yoghurtbægre kører gennem anlægget og til sidst bliver pakket i folie og senere i kasser, så de er klar til at blive læsset på lastbiler.

 

– Der er stor interesse for at se anlægget i drift, og vi har først og fremmest taget det med for at vise, at vi kan levere hele produktionslinjer til fødevareindustrien. Som vi har sat det op, vil det kunne indgå direkte på for eksempel et mejeri, siger teknisk direktør, Jacob Knudsen, Trepko A/S.

 

Foruden Trepko har Schur Marking og EME etiketteringsmaskiner også leveret hardware til demolinjen. Schur leverer anlægget, der skriver batchnummer og produktionsdata på bægrene, mens EME sørger for etiketter på toppen af bægrene.

 

FoodTech 2014 er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi. Den finder sted i MCH Messecenter Herning frem til og med torsdag 30. oktober. Messen er åben fra 9.00-17.00.