Home
  • Home
  • Hvem er Vestjyllands bedste håndboldhold?

Hvem er Vestjyllands bedste håndboldhold?

6 september 2013 Nyheder


Billetsalget til ”Kampen om Vestjylland” i Jyske Bank Boxen mellem Skjern Håndbold og Team Tvis Holstebro skydes i gang mandag den 9. september.

Hvem er Vestjyllands bedste håndboldhold?

Det har Skjern Håndbold og Team Tvis Holstebro i mange år kæmpet om at finde ud af uden nogensinde at nå til enighed. Lørdag den 9. november kan de to klubber dog komme et skridt nærmere på afgørelsen om, hvem der sidder på håndboldtronen i Vestjylland.

Følelsernes kamp
Målet er 7.500 tilskuere på lægterne i Jyske Bank Boxen i Herning. De mange håndboldfans skal danne ramme om et historisk ligaopgør, der handler om langt mere end bare to point.

Den 36-årige Skjern Håndbold-veteran Claus Møller Jakobsen erkender, at kampene mellem de jyske klubber er noget helt specielt.

– Det er følelsernes kamp. Vi har i mange år haft et had-kærlighedsforhold til Team Tvis Holstebro, og der er nok ikke noget hold, vi hellere vil slå end dem, siger Skjern Håndbolds Claus Møller Jakobsen.

Et stærkere Team Tvis-mandskab
I sidste sæson vandt Skjern begge indbyrdes kampe, men den tid er ovre. Ifølge klublegenden og assistenttræneren i Team Tvis Holstebro, Michael Bruun, er Holstebro-mandskabet nemlig blevet stærkere end Skjern – også bogstaveligt talt.

– Vi har lidt flere muskler at spille med. Vores fysik er blevet forbedret markant. Vi er fysisk stærkere end Skjern, og derfor tror jeg, at vi slutter over Skjern i tabellen i år, siger Michael Bruun.

Den holdning deles dog ikke i Skjern-lejren.

– Ved at tage et kig på resultaterne er der vist ingen tvivl om, at vi i Skjern er et skridt foran. Team Tvis Holstebro har, så vidt jeg ved, aldrig vundet mesterskabet eller nogle europæiske titler, siger Claus Møller Jakobsen.

Billetsalget til ”Kampen om Vestjylland” starter mandag den 9. September kl. 09.00 via skjernhaandbold.dk.

Skjern Håndbold - Vestjyske veteraner lader op til Kampen om Vestjylland