Home
  • Home
  • Johanne K. Andersen kommer til Ringkøbing Håndbold fra Viborg HK på en toårig aftale

Johanne K. Andersen kommer til Ringkøbing Håndbold fra Viborg HK på en toårig aftale

8 maj 2013 Musiknyt


Efter at have oplevet suset ved at spille i den karakteristiske grønne Viborg-trøje i ligaen skifter Johanne K. Andersen nu over til den lyserøde trøje i Ringkøbing Håndbold.
Den 19-årige højre fløj har i løbet af denne sæson deltaget i 10 kampe på liganiveau som substitut for landsholdsspilleren Louise Lyksborg, selv om Johanne K. Andersen stadig har status som U18 spiller i klubben.
– Amanda Kurtovic blev skadet i starten af sæsonen, og så skulle de bruge en reservespiller på ligaholdet, og jeg fik tilbuddet. Det sagde jeg ja til, og det har giver mig masser af oplevelser og erfaringer, men jeg vil gerne videre for at få mere ansvar og mere spilletid på et højt niveau for at udvikle mit spil. Her føler jeg, at Ringkøbing Håndbold er et godt valg, siger Johanne K. Andersen.
Hun startede sin håndboldkarriere i HT87 i det midtjyske ved Hauge og Thorning. Siden rykkede hun på college i Viborg, og her har hun færdiggjort sin tid som ungdomsspiller.
I denne sæson har hun flekset lidt mellem ligaholdet og U18 holdet, men nu handler det altså om masser af 1. division i Ringkøbing Håndbold.
– Hun er en rigtig spændende fløjspiller med store kompetencer i forsvaret, hvor hun har et godt blik for mulighederne i kontrafasen, og jeg er sikker på, hun vil komme til at score mange mål i 1. division. Hun har fået en god portion erfaring i Viborg og er klar til at satse hårdt på håndbold, og hun vil passe rigtig godt ind i Ringkøbing Håndbold, siger sportsdirektør Jan-Ole Kristensen.
Johanne K. Andersen bor i Vinderslev lidt udenfor Kjellerup, men hun rykker bopælen til Ringkøbing. Her håber hun at finde job på en gård, som kan passe sammen med håndboldkarrieren. Hun har nemlig taget hul på landbrugsuddannelsen i Viborg, og hun håber at kunne finde udvikling både på og udenfor banen, når hun rykker til Ringkøbing.