Home
  • Home
  • L.O.C. kommer til Bork
dummy

L.O.C. kommer til Bork

26 februar 2015 Musiknyt


L.O.C. kommer til Bork Havnmusikfestival 2015.

 

loc

 

 

 

 

 

 

”Seebach var her i går og lavede en fest. Jeg vil ikke have på mig, at jeg ikke kan gøre det samme.” Sådan sagde L.O.C. fra scenen før sidste sommerkoncert på Bork Havn Musikfestival, og der var absolut ingen tvivl om, at det danske rap-ikon leverede varen! Det er derfor også en stor glæde, at han igen i år slår vejen forbi Bork Havn Musikfestival, som også var et stort ønske fra vores publikum.

L.O.C. udkom til årsskiftet med EP’en ”Grand Cru”, hvor den ellers så velkendte melankolske rapper optræder i en mere let udgave, der kombinerer cool croonerstil med rap og beats, blæsere og strygere med stram bass og autotune, hvilket musikmagasinet GAFFA beskriver som ”En overraskende velfungerende blanding af James Bond og film noir”, mens de samtidig kvitterer med 5 ud af 6 stjerner.

Traditionen tro er der penge at spare for dem, der køber deres billet i god tid. Og med navne som L.O.C., Wafande, Tørfisk og ItaloBrothers føjet til et allerede stærkt program, er det om at komme ud af starthullerne, og så får du oven i købet 160 dages forventningsglæde med i købet. Køber du din partoutbillet inden d. 1. marts sparer du 300 kr. i forhold til at købe din partoutbillet ved indgangen.