Home
  • Home
  • Lukas Graham udsender, fredag d. 18. september, albumfavoritten ’7 Years’.

Lukas Graham udsender, fredag d. 18. september, albumfavoritten ’7 Years’.

15 september 2015 Musiknyt


ONCE I WAS 7 YEARS OLD
l_1442303591_7 Years_Artwork

Livet er langt, lykken er kort – eller hvordan er det nu lige det er? På sangen ’7 Years’ åbner Lukas Graham op for det helt store perspektiv. En lyrisk perle om livets små og store spørgsmål, familiære eventyr og noget så simpelt som tid. ’7 Years’ er en smuk og, i al sin enkelhed, helt unik skæring, som af danskerne har vist sig som sommerens helt store albumfavorit, fra det succesfulde andet album.

Sommeren over har førstesinglen, ’Strip No More’, været i højt spil på de danske musiktjenester og hele syv uger, har det uptempo hit været det mest spillede nummer på dansk radio. Nu tager Lukas Graham tempoet ned, med ’7 Years’. Singlen bliver samtidig første internationale release fra albummet og udkommer ligeledes den 18. september i resten af Skandinavien, hvor Lukas Graham senest har hittet med ’Mama Said’, som bl.a. gik Dobbelt-Platin i Norge.

12 UGER SOM #1
Som lynet fra en skyfri himmel, chokudsendte Lukas Graham det længeventede andet album – og danskerne tog imod! Med 839.184 Spotify streams på 24 timer slog Lukas Graham alle tidligere rekorder, mens de 12 sange – inkl. albummets Interlude! – gik ind på Tracklistens Top 40. Siden udgivelsen d. 16. juni, har albummet ligget fast placeret som #1 på den danske Album Chart og har i skrivende stund indkasseret Dobbelt-Platin, for salget af over 40.000 eksemplarer, to Platin og to Guld singler, samt Triple-Platin til sidste års helt store hit, ’Happy Home’.

Til efteråret giver Lukas Graham syv koncerter, landet over, heriblandt to koncerter i Forum, København. Her gik den første udsolgt i løbet af en måned, mens der nu blot er 1000 billetter tilbage, til ekstrakoncerten og samtidig udsolgt i Aalborg, Vejle og Odense. Eventyret er nærmest lige begyndt og med ’7 Years’ er Lukas Graham klar til at tilføje endnu et smukt kapitel.