Home
  • Home
  • Lyserød Lørdag sponsorløb i Hvide Sande

Lyserød Lørdag sponsorløb i Hvide Sande

18 september 2013 Nyheder


Men in pink i den gode sags tjeneste

   De kunne til forveksling ligne en flok lyserøde flamingoer, mændene, når de trækker i de lyserøde T-shirts i en god sags tjeneste, lørdag den 5. oktober kl. 11.00-12.00 på Havnen i Hvide Sande.

   Flamingo eller ej, men in pink… Kært barn har mange navne og det afholder på ingen måde tidligere forsvarsminister Søren Gade, sognepræst Thomas Kristensen, byrådsmedlemmerne i Ringkøbing-Skjern Kommune Bent Brodersen (V) og Peter Sørensen (SF), Carsten Olesen, Klaus Kristensen, Sander Larsen, Johan Hovedskou, Jens Ole Pedersen, købmændene Erik Bjerg og Viggo Jørgensen, minkavlerne Anders Kvist, Ib Huus og Erling Christensen, Lars Bang Pedersen, brødrene Jens Peter og Søren Vejrup, Thorleif Jensen, Lars Frydendahl, Poul Carlsson, Henrik Sommer, Gunnar Nielsen, Brian Falk Føns, Mogens Kusk, Allan Juul, Torben Mikkelsen, Jens Christian Rauhe, Brian Jespersen, Bjarne Hansen m.fl. i, at stille op i Lyserød Lørdag sponsorløbet kun for mænd, når det igen afholdes på Havnen i Hvide Sande foran Auktionshallen lørdag den 5. oktober kl. 11.00-12.00.

   Den store opbakning til Støt brysterne sponsorløbet kun for mænd er Vera Kristensen, formand for Kræften Bekæmpelses lokalafdeling Holmsland,  Hvide Sande meget taknemmelig og stolt over. -Vi kan bryste os af, at vi er det sted i Danmark som samler flest penge ind til brysterne til Lyserød Lørdag; fortæller hun, – og det er endda ikke engang målt pr. indbygger. Hun tilføjer at i 2012 blev det til kr. 185.606,- på en time.

 Tæt inde på livet

 En del af forklaringen på den store opbakning til sponsorløbet, tror hun ligger i,  at rigtig mange mennesker desværre på en eller anden vis,  har haft kræft tæt inde på livet. Enten selv eller et familiemedlem, en kollega, en ven e.l. Derfor kan langt de fleste forholde og relatere sig til sygdommen, hvorfor den bliver relevant.

   Vera Kristensen understreger, at støt brysterne kun for mænd er for ALLE mænd i hele Danmark. Størrelsen er underordnet, så længe vedkommende blot har lyst til at gå eller løbe penge ind til fordel for brysterne.