Home
  • Home
  • Miley Cyrus som du aldrig har set hende før

Miley Cyrus som du aldrig har set hende før

10 september 2013 Musiknyt


Disney-stjernen Miley Cyrus er ude i en slags Britney Spears, hvor hun forsøger at gøre sig fri af sit søde og kvalmende Disney-image. Nu smider hun tøjet og er uden en trevl på kroppen 75 sekunder inde i en ny musikvideo.

miley-cyrus-wrecking-ball-video-4-650-430Det er ikke første gang Cyrus udfordrer med det seksuelle udtryk, men nu går hun et stykke videre – nøjagtig som da Britney Spears skulle løsrive sig fra sig ingen-sex-før-ægteskabs-løftet.

I den nye musikvideo, der leder tankerne hen på Sinnead O’Connor (der netop har gæstet Tønder Festival) og sangen Nothing Compares To You bearbejdes kærestesorger på ‘Wrecking Ball’.

#WreckTheRecord er hashtagget for sangen, der refererer til, at den kun 20-årige Cyrus ønsker at stikke sin tidligere rekord, med 10.7 millioner visninger i det første døgn af sin sang ‘We Can’t Stop’-video.

Sangen er god og musikvideoen lidt anderledes – på den gode måde. Men hvad synes du? Er du ligesom visse amerikanere stødt over nøgenheden eller synes du det er en storm i et glas vand?