Home
  • Home
  • Møllgaard skal føre an i Skjern til 2017
dummy

Møllgaard skal føre an i Skjern til 2017

3 juli 2013 Musiknyt


Henrik Møllgaard har forlænget sin kontrakt med Skjern Håndbold til 2017.
Samtidig er landsholdsspilleren udpeget til ny anfører i klubben. Efter en flot debutsæson med både kollektiv og personlig succes er Skjern Håndbold og Henrik Møllgaard blevet enige om en kontraktforlængelse. Den 28-årige landsholdsspiller, der blev nummer et på både topscorer- og assistlisten i Skjern Håndbold i den forgangne sæson, har sat sin underskrift på en aftale, der gælder frem til 2017.
Tilmed er Henrik Møllgaard udpeget til at bære det ledige anførerbind i Skjern Håndbold, der i de seneste 12 år har tilhørt den nu forhenværende håndboldspiller Jesper Jensen.
– Alle i og omkring Skjern Håndbold gør det til et fantastisk sted at være. Det er det helt rigtige sted for mig både sportsligt og menneskeligt, siger Henrik Møllgaard, der ser frem til at bære anførerbindet i den vestjyske klub.
– Forlængelsen havde ingenting at gøre med den nye rolle som anfører. Men når det er sagt, så er jeg dybt beæret og glad. Jeg vil gerne lede og har svært ved at holde mund i forvejen, så jeg ser det som et kæmpe privilegium at blive vist den tillid, siger Henrik Møllgaard.

En central figur
Forlængelsen og anførerovertagelsen falder ikke kun i god jord hos landsholdspilleren, men også hos ledelsen i Skjern Håndbold.
– Henrik er ikke blot en sportslig profil, men også en rollemodel med store menneskelige og ledermæssige egenskaber. Han vil i de kommende år blive en central figur i klubben, og vi anser ham for den perfekte arvtager som anfører for Jesper Jensen, siger Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold.

Henrik Møllgaard har spillet 38 A-landskampe for Danmark og var i januar med til at vinde dansk VM-sølv i Spanien.
Derudover vandt den skudstærke bagspiller både DM-bronze og pokalsølv i sin første sæson i Skjern, ligesom han blev kåret til både Årets Spiller 2013 af Skjern Håndbolds fans og af brugerne på Danmarks største håndboldsite, hbold.dk.

Han har tidligere været anfører i både KIF Kolding og AaB Håndbold.