Home
  • Home
  • Møllgaard vil møde Lindberg i gruppespil
dummy

Møllgaard vil møde Lindberg i gruppespil

1 december 2014 Musiknyt


skjern_haandbold
For andet år i træk er Skjern Håndbold klar til EHF Cup-gruppespillet. Skjern vandt samlet 72-45 over de tidligere ungarske mestre fra Oroshazi.

Hans Lindbergs HSV Hamburg eller Iker Romeros Füchse Berlin.

Det er de to ønskemodstandere for Henrik Møllgaard og Skjern Håndbold, som på torsdag er at finde i bowlen ved lodtrækningen til EHF Cup-gruppespillet.

Det står klart, efter at Skjern Håndbold også vandt returkampen i Ungarn over de tidligere ungarske mestre fra Oroshazi.

Sejren lød på 32-25, og dermed er vestjyderne videre i turneringen med samlet 72-45.

Sikker storsejr
I søndags vandt Skjern Håndbold hele 40-20 i det første opgør, og derfor skulle der et mindre ungarsk mirakel til, hvis Skjern skulle sendes ud af turneringen.

Derfor havde Skjern også ladet de to skadede profiler Kasper Søndergaard og Daniel Svensson blive hjemme i Danmark.

Selvom ungarerne leverede en hæderlig indsats, var der aldrig tvivl om, hvem der skulle have adgangsbilletten til gruppespillet.

Anført af en storspillende Lasse Mikkelsen og en stærk Søren Pedersen førte Skjern 16-12 ved pausen. Ungarerne fik udlignet til 19-19 midt i anden halvleg, men så skruede Nikolaj Markussen og co. igen niveauet op.

I perioder spillede Skjern med kun Henrik Møllgaard som eneste spiller over 25 år, men det var mere end rigeligt til at sikre en storsejr.

”Med 20 mål i bagagen kunne man frygte, at det blev en ligegyldig og underlig kamp. Det blev det heldigvis ikke. De unge drenge fik spilletid, og vi fik en ny storsejr til kontoen,” sagde Skjern-anfører Henrik Møllgaard.