Home
  • Home
  • Nephew er søndagsbange

Nephew er søndagsbange

28 august 2013 Musiknyt


”Sangen handler om at være i søndagen og samtidigt ikke kunne være i søndagen. At føle sig utryg ved det der er passeret når man kigger baglæns, dagen før, ugen før, men også føle sig utryg når man kigger forlæns på den uge der skal til at starte, den uge man ikke har lyst til skal starte. Kunne den ikke bare blive væk…”
NEPHEW ARENA LIVE:Nephew - Søndagsbange
Sådan beskriver Simon Kvamm den følelse, som er skildret så klart på Nephews nye single ”Søndagsbange”. Stort set alle kender følelsen, men ganske få, har beskrevet den så præcist som Nephew gør her. Den tomhed, uro og nervøsitet der sniger sig ind i løbet af weekendens sidste timer kan skabe en angst, der på forunderligvis forsvinder igen mandag for så at dukke op igen søndagen efter.

Sangen ”Søndagsbange” er taget fra det seneste Nephew album Hjerterstarter, der stadig ligger Top 20 på albumhitlisten, er solgt i over 38.000 eksemplarer og dermed er det klart bedst sælgende danske rockalbum det sidste år. Med den nye single følger Nephew op på radiohittet ”Gå Med Dig”, der i øvrigt også stadig er at finde på hitlisten og har modtaget platin for over 1.8 millioner streams og nærmer sig platin med et salg på snart 30.000 downloads.

27.09: Odense, Arena Fyn
28.09: Aalborg, Gigantium
04.10: Århus, Congrescenter
05.10: Herning, Boxen
10.10: Sønderborg, Skansen
11.10: Horsens, Forum
12.10: Esbjerg, Blue Water Dokken
18.10: København, Forum