Home
  • Home
  • Netto i Skjern genåbnet med fuld musik
dummy

Netto i Skjern genåbnet med fuld musik

4 december 2014 Musiknyt


Nettoåbning_04

Til tonerne af dixieland jazz og med servering af gratis kaffe og rundstykker til de morgenfriske fremmødte, genåbnede Netto i Østergade i Skjern i morges kl. 8:00 efter at have været lukket for ombygning af butikken i præcis en måned.

Musikken blev leveret af Tuxedo NewOrleans Jazz Band – der i dagens anledning kaldte sig Letto Band – og præcis kl. 8 blev snoren klippet i indgangen til den nye butik, hvor omkring 50 morgenfriske kunder stod klar til at løbe storm på butikken og dens mange gode åbningstilbud.

Indvendig er butikken som forvandlet, da der nu er plads til indkøbsvogntrafik i to retninger i alle de centrale gange i butikken. Og også frugt- og grøntafdelingen er blevet synligt større, og man kan håbe på at det lykkes personalet at holde den forbedrede og mere overskuelige indretning af butikken til gavn for både kunder og personale.

Og i dagens anledning var butikken fyldt med mange hjørner med smagsprøver på alt fra kaffe til julemedister og ost.

Fotos: Claes Andersen, Radio MAX

Første rykind i den udvidede Netto i Østergade i Skjern. Bemærk den nye og større frugt- og grøntafdeling til højre i billedet.

Første rykind i den udvidede Netto i Østergade i Skjern. Bemærk den nye og større frugt- og grøntafdeling til højre i billedet.