Home
  • Home
  • #Nickelback den 5. oktober 2015 i #Boxen
dummy

#Nickelback den 5. oktober 2015 i #Boxen

1 december 2014 Musiknyt


I forlængelse af udgivelsen af deres ottende studiealbum ”No Fixed Address”, tager det multi-platin sælgende rockband Nickelback, på en massiv turné i 2015, som bringer bandet til Herning 5. oktober.

 

No_Fixed_Address_Cover_-_Nickelback_Album”No Fixed Address” Tournéen er Nickelbacks tiende verdensturné, hvor bandet til efteråret besøger ikke mindre end 31 byer i Europa. Bandet starter i Helsinki 30. september, og kulminerer med et rockbrag på Wembley, SSE Arena den 25. november. Midtvejs, mandag 5. oktober, kommer de populære canadier til Jyske Bank Boxen i Herning for første gang.

 

Siden bandets begyndelse i 1996, har Nickelback cementeret sig som en af de mest kommercielt levedygtige og vigtige acts  i de seneste to årtier. Gruppens salg på verdensplan overstiger 50 millioner enheder, og konsoliderer deres status som det næste bedst sælgende udenlandske act i USA i det 21. århundrede, kun overgået af The Beatles. Deres uundgåelige dog uimodståelige megahit “How You Remind Me” forbliver Billboards “Top Rock Song of the Decade”. Blandt alle disse anerkendelser, er de også blevet kronet som Billboard’s “Top Rock Group of the Decade”!Undervejs har de modtaget ni Grammy Award nomineringer, tre American Music Awards, en World Music Award, People’s Choice Award, 12 Juno Awards og er blevet optaget i Canadas Walk of Fame.

 

Vi glæder os til at byde bandet velkommen i Jyske Bank Boxen, og til et genhør med nogle af deres massive hits, så som: How You Remind Me, Photograph, Burn It To The Ground og Rockstar samt nyere numre, der har toppet hitlisterne When We Stand Together, Bottoms Up, Lullaby og Trying Not To Love You, og ikke mindst nyt materiale fra ”No Fixed Address” albummet der udkom 17. november.