Home
  • Home
  • Nik & Jay – #pæntnejtak

Nik & Jay – #pæntnejtak

27 august 2013 Musiknyt


Du ved aldrig hvad der rammer dig, før du er blevet blæst omkuld. Sådan har det været med Nik & Jay lige siden debuten.

N&J-PNT-small
Efter hit-på-hit og kreativt brug af det danske sprog i gennem en årrække valgte landets største popduo tidligere i år, at udsende deres første engelsksprogede singler. Der blev skreget, “det kan de ikke gøre” fra alle afkroge af nationen. Men på samme måde som deres evige overraskelsesangreb, så rammer Nik & Jay altid rent.

Singlerne ”United” og ”Ocean Of You” står smukt indrammet som dobbeltplatin og platin og befinder sig i toppen af listen over årets til dato største danske hits med sammenlagt tæt på 7 millioner streams og 50.000 downloads. #nuffsaid – sange som vi da også spiller her på Radio Max.

Mere Nik & Jay på engelsk? Måske. På tysk? Vieleicht. Men på næste fredag er drengene tilbage på dansk, når singlen #pæntnejtak udkommer.

#pæntnejtak vil være at finde på Nik & Jay’s femte studiealbum, som også inkluderer de to hits, ”United” og ”Ocean Of You”. Det nye album udkommer til oktober.

#pæntnejtak er energi #pæntnejtak er fart på
#pæntnejtak er for de garvede dansehjerter og blødende discofødder
#pæntnejtak er for de unge #pæntnejtak er for de voksne
#pæntnejtak er 100% Nik & Jay.

Om det kommende nye album siger Nik & Jay: Det er et album til Danmark. Det er et album om Danmark. Det er os to mod og med denne her lille elskværdige og samtidig udfordrende geografiske plet på landkortet, som vi kalder hjem.

Meget passende følges albumudgivelsen op med en tour rundt i hele kongeriget til november. Billetsalget er i gang på billetlugen og billenet.

15.11.2013 Portalen, Greve
22.11.2013 Multisalen, Aalborg
23.11.2013 Koncerthuset, København
24.11.2013 Koncerthuset, København
29.11.2013 Stadium Arena Fyn, Odense
30.11.2013 Musikhuset, Aarhus

#pæntnejtak

Ny single ude: 06.09.2013