Home
  • Home
  • Ny sang fra Coldplay

Ny sang fra Coldplay

9 september 2013 Musiknyt


For første gang i to år kan du høre nyt fra Chris Martin og co. i Coldplay.

Coldplay
Sangen Atlas , der er skrevet specielt til efterårets storfilm ’The Hunger Games: Catching Fire’, udkommer digitalt i dag.

Den 20. november har Danmark verdenspremiere på ’The Hunger Games: Catching Fire’, men allerede fra i dag kan du lytte til første single fra filmens soundtrack. Det anmelderroste rockband Coldplay har netop udsendt nummeret ’Atlas’, der er skrevet specielt til filmen. Nummeret er nu tilgængeligt på iTunes og andre digitale platforme.

’Atlas’ er det første nummer på soundtracket og samtidigt de første nye toner fra det storsælgende britiske band siden udgivelsen ’Mylo Xyloto’ fra 2011. Det er første gang, Coldplay indspiller et nummer specielt til en film, og det forlyder, at forsangeren Chris Martin selv er passioneret Hunger Games-fan.

The Hunger Games’ instruktør, Francis Lawrence, er ligeledes yderst begejstret for nummeret og samarbejdet med Coldplay. “Jeg har stor respekt og nærer dyb beundring for Coldplay, og vi er meget imponerede over, hvor godt bandet bygger videre på ideer og temaer fra filmen i musikken. Coldplays passion løfter samarbejdet, og vi glæder os til at dele musikken med hele verden,” lyder det fra den østrigskfødte instruktør.

På soundtracket til den første Hunger Games-film var bl.a. Arcade Fire og Taylor Swift.

Hvad siger du til sangen? Og skal du se fortsættelsen af ‘The Hunger Games’.