Home
  • Home
  • Ny single fra Burhan G
dummy

Ny single fra Burhan G

23 oktober 2014 Musiknyt


I de sidste fem måneder har der været god “Karma” på de danske radiobølger. Resten af året bliver leveret med blå-gule toner. “Kærlighed & Krig er ude på mandag!

På bagkanten af sommerens helt store hit, “Karma” og nu 80.000 solgte ”Din For Evigt” albums, rejste Burhan G for et par måneder siden til Sverige, for at starte arbejdet på et nyt album og finde inspiration til nye sange. Og lige der – midt i den stockholmske morgentrafik – blev han ramt. Ramt af en vokal, der bragede ud af bilradioen. Burhan blev ramt af den stemme, der manglede på den dansk/svenske duet, han i lang tid havde haft lyst til at lave.

Vokalen tilhørte den svenske sangerinde Molly Sandén, der via sit samarbejde med superproduceren RedOne (manden bag bl.a. Lady Gaga’s hits ”Just Dance” og “Poker Face”) for alvor har fået karrieren på rette spor og hittet stort på svensk radio og Spotify, hele sommeren, med singlen ”Freak”. Dét nummer, som Burhan hørte på den svenske radiokanal i sin bil.

Et par opkald senere fandt Burhan vej til Molly Sandén, som dog befandt sig i L.A. Skæbnen ville dog at Molly et par uger senere skulle en smuttur til Stockholm, lavede en mellemlanding i København og mødtes med Burhan i sangerens studie. Magien opstod og resultatet er duetten, ”Kærlighed Og Krig”, som udkommer mandag den 27. oktober.Burhan  G Kaerlighed_og_Krig_feat_Molly_Sanden